Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Цветни стени, за да бъдем по-продуктивни в офиса.

20 September 2016г.

Белите стени внасят усещане за чистота и често са основен избор, когато става въпрос за интериора в работната среда. За съжаление обаче в съчетание с изкуствената светлина белият цвят на стените може да ви накара да се почувствате потиснати и не много продуктивни.

От друга страна, подходящата селекция от цветни комбинации и нюанси ще ви зареди с положителна енергия и ще повиши желанието ви за работа.

SPIRIT избра за вас най-въздействащите цветови решения за офисните стени, променящи позитивно възприятията ни към работния процес:

Червено — продуктивност и ентусиазъм

Поставете червени акценти в интериора на стените, за да заредите атмосферата с постоянен ентусиазъм. Ако трябва да сте активни и детайлни в работата, физическият труд е част от ежедневието ви, с червения цвят продуктивността ви няма да стихне.

Цвят „Аквамарин“ — ефирен полъх от свежа енергия

Този цвят е колаборация от синьо спокойствие, зелен баланс и бяла свежест. През целия ден ще зарежда сетивата ви с естествена жизненост, а психиката ви с оптимистична настройка и уравновесеност.

Синьо — творческо вдъхновение

Ако трябва да прилагате креативен подход към задачите, то синьото би повишило ефективността ви в тази насока. Ще отправи креативните умове на пътешествие за нови идеи, зареждайки ги с творческа увереност и мотивация.

Зелено — балансираща живописност от природната палитра

Зеленият цвят е най-подходящият за постигане на хармония между ум, тяло и емоции. Успокоява сетивата, а работейки дълги часове — лесно отморява очите. Тайната съставка в създаване на иновациите е есенция от зелената палитра.

Жълто — за стени, озарени от слънчеви лъчи

Жълтото помага на продуктивността ни с оптимистична настройка, мотивация, предизвиква жизнерадостност и предразполага към разговори. 

Комбинирайки основен цвят с пикантността от друг акцент,  ще постигнете желания баланс от цветови ефекти.

Изберете кои ще са вашите работни вдъхновения и ги открийте в изразителната и безупречна палитра на интериорните бои SPIRIT.

 Разгледай Подобни