Spirit_Icons_09_ArrowLeft

СТАЯ С ЛИЛАВИ СТЕНИ – НЕУВЯХВАЩАТА ПРОЛЕТ НА ДОМА!

09 May 2016г.

Лилавият цвят е вторичен – съчетава в себе си остротата на синьото и мекотата на червения цвят.

Тази негова сложна и многопластова природа го прави подходяща основа за интериорни внушения от различен характер – от весели и закачливи визии до помещения с драматичен и сериозен облик. Всичко зависи от вашите предпочитания и внимателната селекция на точния нюанс в хармония с подълващи го цветови комбинации.

Ето и няколко актуални и изключително атрактивни цветови палитри, които биха придали индивидуалност и стил на всеки дом:

ЛИЛАВ НЮАНС „ЛАВАНДУЛА“ В СЪЧЕТАНИЕ С ЦВЯТ „СЛАДКА ГОРЧИЦА“ ИЛИ „ЗЕХТИН“ – усещане за средиземноморска чувственост.

Тази цветова палитра ще ви обгърне с усещане за спокойтвие, хармония и свежест, характерни за средиземноморското лято, придавайки на дома ви колоритен и романтичен облик!

ЛИЛАВ НЮАНС „СЛИВА“ В СЪЧЕТАНИЕ С МАГЕНТА – яркото очарование на силните индивидуалисти!

Смела, но очарователна цветова комбинация, която би подчертала вашата индивидуалност по запомнящ се, но и много стилен начин. Балансирайте доминиращото усещане на цветовете с меки тонове в цвят „крем“ и бяло!

ЛЮЛЯКОВО ЛИЛАВО И СЛЪНЧЕВО ЖЪЛТО – виталност и пролетно настроение.

Комфорт, спокойствие, но също така и удивителна виталност и пролетно настроение биха ви завлядяли, в случай че решите интериора си в съответната цветова палитра. Истинска пролетна емоция за всеки, който мечтае да запази задълго пролетния дух и атмосфера!

ПУРПУРНО ЛИЛАВО И ИЗТЪНЧЕН ГРАФИТ – модерна и сдържана визия за безупречна естетика

За да подчертаете модерното излъчване и изтънчена визия на своя дом , използвайте безупречната комбинация от тъмно лилаво и различните нюанси на сивото.

Независимо на коя цветна палитра ще се спрете, за да придадете характер и очарование на своя дом, с интериорните бои Spirit крайният резултат ще остави

Ярко първо впечатление завинаги!

 Разгледай Подобни