Spirit_Icons_09_ArrowLeft

В духа на Коледа - празнични идеи за стилна декорация!

21 December 2016г.

Най-чудесният момент от годината настъпи – зимните празници! Сега е идеалното време да развихрим креативността си и да сътворим празничната декорация, която ще омагьоса дома ни с коледен дух.

За да бъде възможно най-бляскава украсата, е нужно да я съчетаем хармонично с цветовите решения в дома ни. Затова специално подбрахме отличаващи се празнични вариации, допълващи внушението на основните интериорни цветове.

Бяло – за класическа елегантност

Класическата празнична комбинция между бяло, червено и зелено завинаги ще остане в съзнанието ни като украса за пример. Ако стилът в дома ви се отличава с бяло и семпло обзавеждане, наблегнете на червеното в декорацията в цялото помещение, като оставите зеленото дръвче да изпъква на фоновата класика.

Кафяво – вдъхновение от природата

Тук наблегнете на зеленото, като използвате свежи зелени борови клонки, гирлянди и венци над камината или на перваза на прозорците. Акцентирайте жизнерадостно,  комбинирайки със сезонните мандарини, за още по-натурално излъчване и подчертаване на декора с коледен аромат.

Бежово – за празничен уют

За домовете с преобладаващ бежов цвят интересно предложение за стилна украса е комбинацията с бяло и златно. Декорирайте тавана с бели блещукащи снежинки, оригами във формата на еленчета и магически елфи, а в коледното дръвче заложете на златни топки и панделки. Декорирайте празничната маса с червени и златисти свещи и никога няма да се уморите от тази комбинация.

Синьо – за стилна ледена приказка

В случай че стените и интериорът ви набляга на цветове от синята гама, а вие искате да заложите на различното, съчетайте с бяло и сребристо. Студена, но авангардна комбинация, която ще придаде приказен вид в топлата стая. За да изразите белия цвят, изберете снежно бяло дръвче и го украсете със сини и сребристи гирлянди, като оставите традиционните червени топки за акцент. За завършек поръсете с изкуствен сняг около коледните свещи и декоративните кътчета.

Зелено – за богата изтънченост

Направете зеления цвят от дома си част от традиционните за празника, като комбинирате с червено и златно. Нека златистото бъде акцент на места, които искате да подчертаете с изтънченост и блясък, а за по-силно въздействие добавете топли светлинки, за да имитирате светулки от магическа гора.

Ако намирате своето вдъхновение в някоя от комбинациите и искате да запазите частичка от Коледа през цялата година, открийте разновидности на инспирацията си в богатата палитра на интериорни бои Spirit – ярко първо впечатление завинаги!

 

 

 

 

 Разгледай Подобни