Spirit_Icons_09_ArrowLeft

5 необикновени маси, които ще ви се прииска да имате в дома си

17 January 2018г.

Масата ни се вижда като обикновена мебел, но крие в себе си потенциал, който да я превърне в нещо повече от плот и четири крачета, а именно в най-важния елемент от интериора.

Нека се потопим в примерите за масата и нейните функционалности, които ще ни оставят с друго впечатление и още повече вдъхновение:  

Маса-дигитален екран

Тази маса използва технология на Microsoft, която позволява и да се храните спокойно, и да използвате всички предимства на огромния екран – да разглеждате снимки от ваканцията или да потърсите маршрута за следващото си пътешествие.

Естествено, има защита, за да може и да се храним безпроблемно.

Всеки път – на пикник 

Всички обичаме да ходим на пикник, а масата на Haiko Cornelissen ни позволява да го правим всеки път, но без неудобството на внезапния дъжд или пък любопитните мравчици.

Тревата на тази маса се отглежда на принципа на футболните игрища и тревните стени – подреждат се тревни чимове, които после трябва да се поддържат.

Само си представете настроението, с което ще се зареждате всяка сутрин, ако пиете кафето си на такава хубава ливада.

Маса-камина

Изключително стилен вариант за домове, в които няма комини. Няма защо да се лишавате от уюта на камината, просто взимате маса с вградена камина.

Planika Fire предлагат вариант с функционален и изключителен уют.

Скрит работен кът

Когато нямате достатъчно място, можете да обзаведете дома си със „скрита маса“. Тя е прилепена към стената, но когато се разтвори, представлява не само маса за хранене, но и работен кът с всичко необходимо.

Без да заема излишно място, дава всичко, от което имате нужда за съсредоточена работа или пък за любимото хоби.

Безкрайна трансформация

Дизайнерските хрумвания са безкрайни и острата мисъл може да превърне масата в столове и столовете в маса.

Именно дизайнът на Niko Klansek позволява трансформация според нуждите и вкуса – и във вид на маса, и във вид на столове тази мебел ще спечели вниманието на всички.

Каквито и мебели да изберете, богатата палитра на интериорни бои Spirit ще допълни интериора, за да направите ярко първо впечатление завинаги!

 Разгледай Подобни