Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Интериор с дъх на тропик

28 May 2018г.

Високи палми, изострени зелени листа, цветя с екзотични цветове – не е изненадващо, че затоплянето на времето предизвиква тези картини в съзнанието ни, отключващи релаксация чрез натуралната си красота. За да омагьосаме интериора с тропическо усещане, трябва да започнем от няколко основни стъпки:

Мотивите – тропическа тема

Лятото ни чака зад ъгъла, но ние сякаш вече усещаме прииждащия морски бриз. Инвестирайте в декорация с принт от тропически гори, азиатски цветя или класически жълти лалета, символизиращи слънцето, веселите мисли и всепоглъщащата любов към живота. Възглавнички, вази или картини могат да заемат място в интериора на всекидневната ни лесно и когато пожелаем.

Цветовете – тропическа основа

Истинското внушение от тропическия интериор е правилно калкулирана комбинация от множество несъчетаеми на пръв поглед цветове, ярки с по-нежни елементи и настроение от екзотичната фауна. Изберете по-ярък нюанс на присъстващ цвят в интериора ви и украсете част от стената с него. Смело добавяйте за опорни точки в по-обрани части от дома елементи от колоритни папагали, котешки и дървесни мотиви.

Флората – натурално докосване

Нищо не води тропическата природа вкъщи по-добре от... самата нея! Освен поддръжката на цветови гами и мотиви в единна тема, екзотичните растения ще направят завършека и в настроението, и във въздуха, за да се чувствате като сред тропическа гора. Направете своя избор след кратко проучване за растения – от кактуси, през палми до филипинска мединила.

Текстура и форма – тропическа острота

Не на последно място отворете сетивата си и подберете мебели и аксесоари с форма, вдъхновена от природата. Не е нужно да е в буквален смисъл, достатъчно е да внушава изваяните гънки на Гранд Каньон, сталактитите от скалите или лианите в тропическите гори. Дървен стол, сякаш естествено изваян от вятъра, или плетени табуретки, напомнящи за тъпаните от екзотичните племена – всичко е въпрос на лично Spirit усещане.

За да направите перфектно съчетание от елементи , започнете с тези опорни правила, а за изразяването на живите тропически цветове се доверете на интериорната палитра на Spirit!

Ярко първо впечатление завинаги!

 Разгледай Подобни