Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Тагове

Символика в Adventure Colours Как цветовете отразяват характера

20 October 2017г.

12 цвята за 12 ярко изразени личности – така бихме описали серията интериорни бои Adventure Colours и въплъщаващия характер на всеки цвят.  

Днес пътуваме из световната карта и ще разнищим символиката на шест крайно различни „adventure“ дестинации, но с още по-ярко оприличаваща ги черта – екзотиката.

Патагония и Сибир – за безстрашни приключенци

Наглед различни – и като разположение, и според природни дадености, но за да посетиш Патагония и Сибир със сигурност трябва да попадаш в графата на смел, безстрашен и безпрецедентен характер. Тези дестинации несъмнено ще задоволят виждането за приключенска авантюра с адреналин и дори доза самооцеляване. Често личностите с афинитет към предизвикателния терен владеят емоциите си, рационални са и могат да се справят напълно сами във всяка една ситуация.

Независимо дали говорим за тъмен или светъл нюанс на сивото – Siberia и Patagonia са практични, не подлежат на времето, вдъхвайки изтънченост във всяко помещение. Ако търсите сдържаност в интериора, то това ще получите, обединявайки чистотата на бялото и мистиката на черното.

Маракеш и Малдиви – за екзотични авантюристи

Тези два цвята пренасят помещенията директно в света на екзотиката с общия си жизнерадостен характер. Свежото синьо-зелено и оранжево могат успешно да изразят енергията на приключенци с ведър характер. Убедени сме, че тези личности са с топла и приятелска настройка и често изразяват афинитета си към тези багри. Ярки са, но в същото време Maldives е с деликатна свежест, а в Marrakesh се съдържа млечна нотка,  достатъчна да омекоти и балансира интензивността. Те зареждат със свежестта си ежедневно, а в съюз и с излъчването на избраника им – в помещението ще се развихри екзотична магия!

Намиб и Атакама – за тихи приключенци

Точно както тези цветове, личностите, очаровани от тях, излъчват спокойствие, топлина и тиха екстравагантност. Често са си самодостатъчни, за да се впуснат в ново приключение, но когато са в компания, разгръщат пред околните нови светове и куп разностранни интереси. Съвместното приключение ще остави усещането за топло капучино с най-кадифената периферия по чашата.

Горещи, туширани от млечен привкус и с едва доловими студени нотки – такива са Atacama & Namib. Наситеността на тези земни и спокойни багри ще завърши интериора с тиха топлина, украсявайки стените в дома своя на приключенец.

Oткрий своя цвят според приключенската си личност, като си направите Adventure Colours тест: http://adventure.spiritpaints.bg/quiz/

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм