Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Тагове

СИМВОЛИКА В ADVENTURE COLOURS (част 2) КАК ЦВЕТОВЕТЕ ОТРАЗЯВАТ ХАРАКТЕРА

27 October 2017г.

12 цвята за 12 силно изявени личности. Интериорната серия бои Adventure Colours този път ни развежда из духовни, авантюристични и романтични места по света – всяка дестинация със свой ярък цветови характер, перфектно допълващ своя избраник.

Ашикага и Панджин – за духовни приключенци

Вдъхновени от източната природа, тези цветове излъчват ярък и мистичен характер. В случай, че символиката е част от ежедневието ти, черпиш енергия и дълбок смисъл от местата, които посещаваш, то тези багри синергично ще допълнят многопластовия ти характер!

Върху стените в дома като току-що разцъфнали ще се разпилеят огнени градини от Панджин и нежни Уистерия цветове от Япония. Прекрасен избор за цели стени или само акценти от тях. Следата, която ще оставят със сигурност ще е ярка, символ на  пламенната любов, изразяваща приключенски характер, принадлежащ към изтока!

Антилопа и Гранд Каньон – за авантюристични пътешественици

С нестихващ интерес към търсенето и откриването на нови приключения привържениците към тези цветове винаги са готови да си поставят за цел нови завоевания. Стига да предизвиква неуморния им дух към научаване на нови неща, могат да се почувстват комфортно на всяко едно място. Винаги са наясно с пътя – и в буквалния, и в преносния смисъл. Сякаш носят компас в себе си и намират това, което търсят, с лекота!

С топлия си и земен характер Antelope Canyon & Grand Canyon превъзхождат всички други цветове, като създават уютна топлина, успявайки, точно като техните избраници, да се приобщят перфектно във всяко едно интериорно помещение.

Тоскана и Прованс – за романтични приключенци

Тези два цвята пренасят в магнетичното пространство на финия вкус. И точно както личностите с афинитет към тях, те романтизират всяко интериорно кътче. Красиви пейзажи с лавандулови градини от Прованс и свежи зелени хълмове от Тоскана ще украсят стените ти в случай, че избереш за интериора си Toscany & Provence.

И двата цвята са събрали есенциите от най-красивите пейзажи, които като интериорна основа ще превърнат дома в приказка с високо чувство за естетика.

Oткрий своя цвят според приключенската си личност, като си направиш Adventure Colours тест:http://adventure.spiritpaints.bg/quiz/

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм