Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Чаровно бляскавият дух на Коледа: празнична украса в нестандартен стил

15 December 2017г.

Коледното настроение е цяло вдъхновение.

Празничната еуфория украсява всяко едно кътче от градската среда, а нашият дом разчита изцяло на нас. Всяка стая трябва да заблести със свой личен стил и празнично настроение. Затова предлагаме няколко коледни елемента с по-различен прочит – чаровно и натрапчиво натъкващи се на погледа, за да ни напомнят, че е специален празничен момент! Ето ги и тях:

Елхата – героят на празника

Колкото и пъти да си я визуализираме в съзнанието тя винаги е зелена с червени и златни акценти. Но без проба на практика няма как да разберем дали на това дръвче му отиват по-различни цветове. Така актуалното Millennial розово може да се пренесе по неочаквано чаровен начин върху клонките ѝ, а пълния завършек ще направят бонбонено заснежените топки по нея.

Венецът – с акцент от играчки

Нека за основа на венеца използваме традиционно дървена клонка, но го изградим изцяло само от… коледни играчки! Ще се изненадаме колко празнично и ярко впечатление ще остави този различен коледен декор във визуалната ни представа.

Животински мотиви – за бляскав празник

Вдъхновението за множество неща идва от природата. Декоративни пера от паун, изкуствено фламинго, или пък просто бонбонено розово еленче, изключително синергично ще допълни розовата елха и ще внесе изтънчен и закачлив вид на празничното помещение.

Малка декорация – за сладък свят

Празникът се подчинява изцяло на сладката страна на нещата и топлите моменти от изживяването, затова, ако е празник, нека бъде в перфектната си форма! Да превърнем камината, плотовете, масата, стените и всяко кътче, което търпи украса в бонбонен свят. Мини кексчета, розови коктейли, бонбони, захаросани еленчета и чаши, пълни с маршмелоу… Идеите идват толкова лесно и са безброй! 

Ако намирате вдъхновение в розовото, то открийте неговите безупречни разновидности в богатата палитра на интериорни бои Spirit – ярко първо впечатление завинаги!

 

 

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм