Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Интериор с дъх на тропик

28 May 2018г.

Високи палми, изострени зелени листа, цветя с екзотични цветове – не е изненадващо, че затоплянето на времето предизвиква тези картини в съзнанието ни, отключващи релаксация чрез натуралната си красота. За да омагьосаме интериора с тропическо усещане, трябва да започнем от няколко основни стъпки:

Мотивите – тропическа тема

Лятото ни чака зад ъгъла, но ние сякаш вече усещаме прииждащия морски бриз. Инвестирайте в декорация с принт от тропически гори, азиатски цветя или класически жълти лалета, символизиращи слънцето, веселите мисли и всепоглъщащата любов към живота. Възглавнички, вази или картини могат да заемат място в интериора на всекидневната ни лесно и когато пожелаем.

Цветовете – тропическа основа

Истинското внушение от тропическия интериор е правилно калкулирана комбинация от множество несъчетаеми на пръв поглед цветове, ярки с по-нежни елементи и настроение от екзотичната фауна. Изберете по-ярък нюанс на присъстващ цвят в интериора ви и украсете част от стената с него. Смело добавяйте за опорни точки в по-обрани части от дома елементи от колоритни папагали, котешки и дървесни мотиви.

Флората – натурално докосване

Нищо не води тропическата природа вкъщи по-добре от... самата нея! Освен поддръжката на цветови гами и мотиви в единна тема, екзотичните растения ще направят завършека и в настроението, и във въздуха, за да се чувствате като сред тропическа гора. Направете своя избор след кратко проучване за растения – от кактуси, през палми до филипинска мединила.

Текстура и форма – тропическа острота

Не на последно място отворете сетивата си и подберете мебели и аксесоари с форма, вдъхновена от природата. Не е нужно да е в буквален смисъл, достатъчно е да внушава изваяните гънки на Гранд Каньон, сталактитите от скалите или лианите в тропическите гори. Дървен стол, сякаш естествено изваян от вятъра, или плетени табуретки, напомнящи за тъпаните от екзотичните племена – всичко е въпрос на лично Spirit усещане.

За да направите перфектно съчетание от елементи , започнете с тези опорни правила, а за изразяването на живите тропически цветове се доверете на интериорната палитра на Spirit!

Ярко първо впечатление завинаги!

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм