Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Как да използваме максимално мястото в интериора със „скрити” шкафове

13 July 2018г.

Оптимизацията на пространството е една от задачите, които са истинско интелектуално предизвикателство, стане ли дума за обзавеждане.

Винаги е интересно да се намери начин как да се използва добре пространството, така че да е максимално удобно, да не се губи „активна” площ от помещението и всичко това да има стилен завършек.

Идеите, които предлагаме, можете да превърнете в реалност с добър план и качествена изработка.

Скритото бюро

Пространството в помещението се оптимизира максимално чрез вратичка от шкафовете, трансформираща се в бюро при нужда за работа.  

На външен вид шкаф, а иначе – щедро място за работа.

Тайната библиотека

В рамката на прозореца, оформена като уютно място за четене, могат да се скрият книгите, мекото одеялце и изписаните с мечти тефтери.

Масичка с тайник

Дистанционните, често поне две, оставят винаги чувство за разхвърляност, колкото и подредени да са едно до друго на холната масичка.

Затова е добра идея да ги скриете в малко чекмедже под плота на помощната масичка.

Под всяко стъпало – чекмедже

Стълбището крие в себе си неподозиран потенциал. Ако пространството под стъпалата се превърне в място за съхранение, то ще се изненадате от големия му потенциал.

Кухня-мечта

Често ъгълът между два плота бива неизползваем или неудобно място за съхранение на кухненските принадлежности. Слайд поставки оптимизират мястото на няколко нива и осигуряват изискан привкус на интериора.   

А за цветовете на стените се доверете на Spirit – ярко първо впечатление завинаги.

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм