Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Интериорни тенденции и цветове през 2019

17 January 2019г.

Последните издания на дизайн и интериорните изложения очертаха няколко категорични нови тенденции, които ще властват през 2019 и следващите няколко години.

Модерното жилище отдавна не решава само битови нужди, а добавя и чисто естетически стремежи наравно с тях. Вече интериорният дизайн работи максимално по предназначението си – създава домове, които изразяват цялостната ви същност.

Потопете се в усещането на основни тенденции в интериора за 2019 г.:

Пастелни цветове

Меко розово, теракота, пудра, органично зелено...Топли, уютни цветове, които обаче запазват стилното си излъчване.

Приемливо е да се комбинират близки един до друг цветове като розово и оранжево, които ще наелектризират двойно повече атмосферата с ведро настроение.

Кожа и кожени мебели

Кожата никога не излиза от мода, променяме само начина, по който я включваме в интериора. През тази година кожените елементи са в цвят коняк и бежово.

Коженият диван в такъв цвят се превръща в основен герой през 2019 г.  

Флорални мотиви

Големите и ярки цветя и листа ще продължават да „растат“ по стените на жилището. През 2019 максимализмът среща биофилията (демонстрацията на любовта ни към природата) и ефектът е забележителен.

Саксиите с големи тропически растения като трилистник или монстера също се завръщат като елемент от интериора.

Стъклени тухли

Има голямо завръщане изцяло към модата от 80-те години и стъклените тухли са един от символите на този носталгичен поглед.

Погледнати без предубеждение, те внасят онази светлинна закачка, от която всяко помещение се нуждае, за да има свой собствен облик.

Никой не може да остане безраличен към такъв дом. А за ярко първо впечатление завинаги изберете палитрата на интериорни бои Spirit.

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм