Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Как да изберем покритието на стените в стаята?

28 March 2019г.

Изборът на правилните цветове за стените ще определи начинът, по който ще “звучи” жилището ви. Финалните акорди обаче зависят от вида покритие, на което ще се спрете – матово или сатенено. Всяко от тях има своите предимства, предназначение и визуален ефект.

 

Матово покритие

То е особено ценно в помещения, за които сте избрали наситени или среднонаситени цветове. Ефектът е без блясък, придава дълбочина и мекота на цвета.

Светлината потъва в матовите стени и разкрива пълната красота на избрания от вас нюанс.

Матовият финиш прикрива несъвършенствата на стените и тавана. Подходящ завършек е за спалнята, дневната и трапезарията. Нежен е на допир и стената се усеща като кадифе.

Открийте в портфолиото на Spirit три различни вида матов финиш – за тониране в светли, среднонаситени и нaситени цветове с до 3 пъти по-висока устойчивост на триене от други продукти!

 

Сатенено покритие

То отразява светлината и е лесно за почистване. В повечето случаи е предпочитан избор за помещения с интензивно замърсяване – кухня, дневна, детска стая, фоайе.

Преди да се постави сатененият финиш стените следва да се шпакловат, за да се избегнат максимално несъвършенствата и неравностите, които изпъкват повече под сатенено покритие.  

Портфолиото на Spirit предлага избор между различни типове сатенен завършек според наситеността на цвета, който избирате.

Голямото предимство на сатенения финиш на марката е с до 7 пъти по-висока устойчивост на триене в сравнение с други продукти.

Съчетайте наситените цветове от палитрата на Spirit с подходящия финиш и осигурете на  помещението си ярко първо впечатление завинаги!

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм