Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Какво е предимството да избереш готови цветове?

23 April 2019г.

Изборът на цветове за стените е един от най-предизвикателните моменти от обзавеждането на дома. А затруднението става още по-голямо, когато пред очите ни стои каталог за тониране с хиляди багри и техните нюанси.

„Искам топъл цвят – жълто за предпочитане!“ е първоначалната фраза в мислите ни. И когато отворим каталога, в ума ни започва да кънти „Но какво точно жълто? В по-студената гама с примес на зелено или в по-топлата – максимално близко до оранжевото…“

Затова, без да се бавим, бързичко ще ви изтъкнем три предимства на това да изберете багри от каталог с предварително подбрани цветове:

 

„Един път потърси – по-малко го мисли!“

 Използването на каталог с готови цветове улеснява избора на палитра и точен нюанс или сянка на даден цвят. Предварително подбраните цветове са селектирани по определени правила и единствено с интериорна цел. Затова – един път отворите ли готовия каталог, няма как да направите грешна стъпка при избор!

„Готовите цветове са подбрани от професионалист!“

 Багрите за стени разчупват всяко правило за цветове. И когато го казваме, имаме предвид, че често незабележимите и приглушени нюанси се оказват най-мекото и подходящо решение за стените ни, въпреки непривлекателността им в каталога.

Обратно на това правило – ярките и агресивни на пръв поглед цветове се пренасят като чаровни акценти на стените, носещи настроението в помещението. Затова – доверявайки се на каталог с готови цветове, се доверяваме на професионалист!

„Приликата с известни места не е случайна“

Готовите палитри съвместяват премерено количество топли, студени и неутрални цветове. Но багрите в тях не се избират на случаен принцип – всеки един носи вдъхновението от природата – мястото, от което произхожда и чийто дух следва да предаде на интериора. А най-естественото нещо за сетивата ни винаги ще бъде натуралният облик!

„12 готови цвята, вдъхновени от природни дадености“

Ето и висококачествено предложение от Spirit Adventure Colours тази палитра съдържа 12 готови цвята, предварително подбрани от професионалисти в сферата на интериора. Всеки един изразява характера на екзотична природна дестинация – лавандулови полета от Прованс, застинала сила от скалите на Патагония и снеговете на Сибир или кадифената мекота от пустините Атакама и Намиб!

 

Разгледайте всички предефинирни багри на Spirit Adventure Colours тук.

Spirit – за ярко първо впечатление завинаги!

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм