Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Чарът на акцентните стени със смели цветове

11 July 2019г.

Често, когато определен ярък цвят ни харесва, идеята как да го внесем в помещението балансирано се превръща във въпрос с повишена трудност. Отговорът обаче е само един и не е никак сложен, а съвсем приятен за осъществяване – акцентни стени.

Това, което казваме, е че не е нужно да изключваш своя Color Mode, за да превърнеш едно помещение в подходящо за ежедневно обитаване. Настрой се на Adventure вълна, като бъдеш по-дързък и вземеш назаем няколко Spirit съвета от професионалистите, или момичетата от Дизайница.

Единична стена с ярък цвят – за баланс в енергията

Възможно ли е да боядисам стаята си в ярко тюркоазено, вдъхновено от екзотичния остров Maldives? Разбира се, не е нужно да правиш компромис с любимия си цвят, а да планираш боядисването само на една стена от стаята в него. Балансирай енергията му, като решиш останалите стени в неутрално сиво от Siberia.

Ивици по стената – за различен израз на цвета

Идеята за акцентна стена ти харесва, но искаш да я развиеш до нещо по-абстрактно?

Ето ти Spirit идея – украси стената с определен модел цветни ивици. Единична по цялата хоризонтала на стената или повече на брой, преплитащи се в определени форми. Изборът е твой, а Adventure Colours ти предлага цяла серия с подходящи цветове за акцентни стени.

Омбре – за нежен акцент от ярък цвят

Оставен като целувка от розов залез върху стените, цветът Ashikaga от серията Adventure Colours ще омагьоса атмосферата с нежно усещане. Ефектът омбре е този, който ще преобрази статичния вид на помещението с нежна вибрация.

Цвят по тавана – за разчупена визия

Разшири обхвата на цвета от стената по... тавана! Може да звучи така сякаш ще премахнеш баланса и симетрията от помещението, но всъщност ще се разчупи усещането единствено в положителна насока. Ето и Spirit предложение за спалнята – внеси лавандуловите полета от Provence с аналогичен цвят от серията Adventure Colours.

Включи своя Color Mode и се осмели на цвят със серията ярки интериорни бои Adventure Colours.

 

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм