Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Как да вдъхнем на интериора instagramish стил

04 March 2020г.

Интериорните снимки в Instagram веднага зареждат с уют, носят духа на живота и онова специфично тренди усещане.

Когато погледнем някои кътчета у дома, като че ли не изразяват точно това и все не им достига тази щипка Instagram магия.

Затова нека вникнем в някои от най-използваните трендове за декорация в Instagram за перфектен полароид:  

 

Креслото  – главният герой в помещението

Дайте водещата роля в Instagram кадъра си на креслото и няма да сгрешите. Отрупайте го с меки възглавници и пухкави одеала в пастелни цветове, като небрежно поставите книга върху тях. Колко по-уютен кадър може да се получи от този? Остава само да натиснете бутона „публикувай“.

 

Мини галерия арт и спомени в едно

Спомени, спомени... Съберете най-хубавите от тях и превърнете една от стените в умалена галерия. Добавете още вдъхновяващи постери и картини, като ги подредите във формата на абстрактен пъзел. Тази композиция ще служи перфектно както за настроение, така и за Instagramish фон.

 

Книжна композиция – уют от любими заглавия

Книжната библиотека може да заеме много по-различна композиция от познатата. Използвайте ромбовидни или плаващи рафтове и ги запълнете с любимите си заглавия. Щипка чар ще добави украсата от изкуствени цветя или светещи лампички.

Готово – вашата Instagramish визия е завършена, а за публикуването на кадъра винаги ще разполагате с разнообразие от любими книжни цитати на една ръка разстояние.

 

Сукулентна градина за ботаник усещане

Сукулентите са тренди, различни и същевременно непритенциозни растениия. Композирайте сукулентна градина в хола или спалнята от различни по вид растения и разчупени саксии. Тропическото ви кътче и Instagram кадър ще са на гребена на вълната!

 

Околосветско вдъхновение – на път всеки ден

Различните страни, култури и природа придават приказен оттенък на дома. Внесете усещането от любимите си дестинации, като оцветите стените в типични багри, а на техен фон добавете сувенири и аксесоари от страната. „Щрак“ – вашият Instagramish интериор ще разказва не само приказки от далечни страни, а и ще говори за приключенския ви характер.

 

Разчитайте на палитрата на премиум боите Spirit Fine Paints , за да придадете ярките и наситени цветове от мечтите ви върху интериорните стени. Разполагате с хиляди багри за хиляди Instagramish превъплъщения.  

 

Spirit. Ярко първо впечатление завинаги!

 

 

 

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм