Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Стени със собствен Spirit идеи как да разчупим стереотипа в дома!

05 June 2020г.

Обикновено приемаме стените като статичната рамка на нашия живот. Декорът, сред който се случва щастието и удовлетвореността ни. 

В съвременния интериорен дизайн стените обаче играят главна роля в дома. Самите те се превръщат във фокус на вниманието и впечатляват със своя собствен характер. 

Последните тенденции акцентират върху стените със собствен дух, a oсновните направления са няколко: 

Геометрични форми

Стената се разделя на правилни геометрични форми и се боядисва в три различни хармонични един на друг цветове. 

Белите граници между отделните елементи играят ролята на рамка за всеки цвят и така цялата стена се превръща в съвременно многоцветно платно. 

Цветен акцент с неправилна форма

За стена в акцентен цвят сме говорили много, но за 2020 интериорните дизайнери предлагат нов прочит. 

С контрастен цвят се оформя акцент в неправилна форма, който допълва част от интериора. Например спалнята се поставя в средата на цветна лента, която се изкачва по стената и продължава по тавана. 

Друг интересен щрих е когато пространството около вратата и самата врата получават своя колоритен акцент.. Така буквално можете да “потънете” в любимия си цвят. 

Стената като картина в рамка

Декорацията с рамки е сред тенденциите, които дават широка свобода за експерименти. Различни по големина, подредени с артистичен размах, лишените от картини рамки всъщност превръщат самата стена в изкуство. 

А в какъв цвят да е решена стената, ще решите като разгледате палитрата на Spirit Fine Paints. Там ще откриете Spirit в хиляди цветове, които можете да тонирате в светли, среднонаситени и наситени тонове….

За ярко първо впечатление завинаги!

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм