Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Впечатляваща атмосфера у дома с ефектна стена

26 June 2020г.

За да превърнем безличното жилище в уютен дом, е нужна атмосфера! Артистична – Изтънчена – Модерна или Колоритна – възможностите са безкрайно много. Най-важното обаче е атмосферата, която създаваме  в дома, да е хармонична, защото именно тя е огледалото на нашата индивидуалност!

Когато говорим за индивидуалност – едва ли първата ни асоциация е със стена. Но не бързайте, защото именно акцентната стена може да е ярко отражение на нашата индивидуалност и главният герой в една наистина хармонична и различна атмосфера у домa.

ТУХЛЕНА СТЕНА ЗА – INDUSTRIAL АТМОСФЕРА У ДОМА

Тухлената стена се превърна в една от емблемите на Industrial стила. Своеобразната красота на отделните елементи и акценти, характерни за този стил, се разкрива в една  много отличима атмосфера – с фин баланс между сурова строгост и лежерна артистичност! Атмосфера, която чудесно хармонира с индивидуалността на една динамична персона!

ЗЕЛЕНА СТЕНА ЗА – ПРИРОДНА АТМОСФЕРА У ДОМА

Ако природата е това, което разкрива и активира най-добрите черти на вашата индивидуалност – можете да я пренесете и у дома с ефектна естествена зелена стена!

SPIRIT MODENA ЗА – QUE BELLA АТМОСФЕРА У ДОМА

В случай, че елегантната атмосфера е отражение на вашата индивидуалност, подчертайте я с ефектните покрития за стени – SPIRIT MODENA! Декоративните покрития SPIRIT MODENA са произведени по италианска технология, за да постигнете с лекота уникална QUE BELLA АТМОСФЕРА и у дома! Характерът им съчетава класическа изтънченост с модерен почерк, а финалният завършек – SILVER/ GOLD или различни цветове, тонирани по каталог – e въпрос на лична визия.

A сега при покупка на продукт SPIRIT MODENA получавате и подарък – апликираща четка за по-лесно нанасяне и създаване на вашата QUE BELLA АТМОСФЕРА!

Повече за промо условията научете ТУК!

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм