Spirit_Icons_09_ArrowLeft

ПЕРФЕКТНИТЕ 4 ЦВЯТА, С КОИТО ЛЯТОТО ОСТАВА

31 July 2020г.

Тържество на цветовете е всеки един летен ден. От розовия изгрев, през лилавото на цъфналата лавандула, до дълбоко зеленото на хладния Балкан. Не можем да се наситим да гледаме, да снимаме и да усещаме лятото във всеки един от скъпоценните му дни.

Това усещане за вечно щастие, за пълна почивка и истинска наслада от живота може да се пренесе и в интериор, благодарение на цветови схеми и „летни“ палитри бои.

Сладоледено розово

Смесваме шепа малини и хубаво мляко, разбиваме и замразяваме. Получаваме блестяща розово-червена сладост, чийто цвят може да освежи спалнята, детската стая, а защо не и всекидневната.

Цветът е лек и летен и може да бъде нанесен не само на стена-акцент, а в цялото помещение. Подберете мебели в сметаново бяло или вафлено бежово, за да се откроят на сладоделената стена.

Синьо като морето, бяло като вълните

Играта на морето с брега винаги ражда неповторима красота. Всяка вълна се издига от сините дълбини, отразява небето и се разтваря в бяла пяна, когато докосне брега, скалите и търсещите там прохлада.

Пресъздаването на този вечен танц от бяло и синьо ще задържи усещането за пълно разпускане и след края на ваканцията. Преливащият ефект се постига с майсторство, но удоволствието да се събуждаш сякаш на плажа всяка сутрин оправдава усилията.

Борово зелено

Стъпването върху борови иглички винаги издава лек хрущящ звук – звукът на неприкосновената природа, на вечните гори и наситения с аромат на смола въздух.

Дългите разходки в планината, далече от горещината на града ще намерят своето отражение в дълбоко зелен цвят, подходящ за всекидневна или кухня.

Пясъчно бежово

Събувате обувките и стъпвате на плажа. Топлият пясък магически отнема цялото напрежение и стрес. Чувствате се като у дома си, макар и пред вас да е безкраят на морето.

Антре в меко пясъчно бежово би имало същия ефект върху напрегнатия ум през активната част от годината. Цвят, който казва „У дома съм“.

Изберете своете лятно вдъхновение  и открийте неговото безупречно цветно отражение в богатата палитра на SPIRIT – за ярко лятно впечатление завинаги!

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм