Spirit_Icons_09_ArrowLeft

KAK ДА ИЗБЕРЕМ ПРАВИЛНИТЕ ЦВЕТОВЕ ЗА ЛЕКА НОЩ

30 September 2020г.

Денят ни е изпълнен с цветове, но рядко си даваме време, за да забележим как тяхното “присъствие” повлиява нашето настроение и поведение...

Някои цветове ни зареждат с енергия, повишават настроението ни, докато други – ни предразполагат към спокойствие и баланс – особено необходими след дълъг и напрегнат ден!

Ето защо е важно да изберем не просто любим, но най-вече подходящ цвят спрямо помещението и функцията му в дома!

Спалнята е това място, в което динамиката задължително трябва да отстъпи място на пълноценната почивка, а цветовете в нея трябва да предразполагат към релаксиране на сетивата за наистина “ЛЕКА НОЩ” и пълно презареждане за посрещане на следващия “ДОБЪР ДЕН!”

СИНЬО ЗА ХАРМОНИЯ

Спалнята, решена в син цвят, е синоним на “ЛЕКА НОЩ!”, защото синьото релаксира сетивата и ни помага да преминем леко и неусетно от активен към спокоен статус. 

И все пак избягвайте наситеното синьо в спалнята, защото този му нюанс стимулира мисълта за разлика от мекото - пастелно синьо,  което провокира спокойствието на ума.

Комбинирайте синия цвят в спалнята с естествени меки дървесни тонове и акценти, за да постигнете пълноценен уют и да се наслаждавате нощ след нощ на ЛЕКА НОЩ!

ЖЪЛТО ЗА РЕЛАКС

Слънчевият цвят по естествен начин ни предразполага към ведри мисли за почивка, създавайки чувство на комфорт и баланс във всяка спалня.

Сънят ни в спалня, решена в нежен жълт нюанс, би бил силен и здрав, a събуждането – изпълнено с настроение! Жълтата спалня е едновременно спокойна и щастлива, осигуряваща ни лек сън нощем и ведра енергия на сутринта! Все пак избягвайте твърде наситените нюанси на жълто, с които рискувате да внесете твърде много “будна” енергия във вашето кътче за ЛЕКА НОЩ!

ЗЕЛЕНО ЗА РАВНОВЕСИЕ

Зеленият цвят се счита за най-спокойния и лесен за възприемане цвят от човешкото око, a това със сигурност го прави и изключително подходящ избор за спалнята!

Зелените нюанси – особено земните – маслина, мента, шам фъстък или дълбоко горско зелено допринасят за емоционалното ни равновесие и намаляване на стреса!

Комбинирайте този природен и спокоен цвят с натурални акценти и ръчно изработени артикули за максимално спокойна среда и гарантирано ЛЕКА НОЩ!

Изберете своят хармоничен цвят, водещ Ви към страната на сънищата от богатата палитра на SPIRIT – за спокойна атмосфера във вашето кътче за почивка и сън!

Spirit. Покрива повече от вашите очаквания!

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм