Spirit_Icons_09_ArrowLeft

КАНИМ ТЕ НА ИНТЕРИОРНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

04 November 2020г.

с 6 непреходни цвята за 6 иконични стила

Домът е нашето най-съкровено и лично пространство. Той е мястото, което най-пълноценно отразява нашата същност, интереси, вкус и на практика е истинско огледало на личния ни стил! 

Новите Spirit Adventure Colours са тук, за да ти помогнат да разкриеш стила, който най-ярко отразява твоята натура и по забележителен начин подчертава на характера на твоя дом, защото...

ДОМЪТ ТИ ЗАСЛУЖАВА 6 ЗА СТИЛ!

Време е за истинско интериорно приключение, в което заедно с интериорния дизайнер Миглена Стумбова ще потърсим съвременното превъплъщение на 6 иконични интериорни стила с 6-те непреходни цвята на Spirit Adventure Colours!

ИКОНИЧЕН СТИЛ ЗА ВСЯКА СТАЯ – ОТКРИЙ СВОЯ.

Всеки си има предпочитания и, разбира се - любима стая, в която с удоволствие прекарва своето свободно време… насаме или пък с компания! Ние избрахме 3 от най-важните стаи за всеки един дом, за да ти представим вдъхновяващи модерни интерпретации на най-емблематичните стилове в интериорния дизайн – следвай ни и избери своя!

ЗА СПАЛНЯ С ОТЛИЧИМ СТИЛ...

Това е най-интимното кътче у дома, а интериорът в него трябва да допринася за това! За мечтателните натури ще представим романтичен интериор в модерен БОХО СТИЛ с деликатен цвят Rose Valley.

A за любителите на динамичния градски стил – ще предложим уютна интерпретация на МИНИМАЛИСТИЧНИЯ СТИЛ със свежа и авантюристична нотка в цвят Corfu.

СТИЛНА ДНЕВНА, КОЯТО ПАСВА И НА ТВОЯ СТИЛ...

Дневната е мястото, което ни събира, a стилът и интериорът са това, което ни предразполага да се отпуснем в уют и топлина! Непреходната елегантност на изчистения МОДЕРЕН СТИЛ в комбинация с топлия и земен GOBI цвят ще пасне на тези от вас, търсещи спокойствие и баланс!

А ТРАДИЦИОННИЯ СТИЛ ще грабне любителите на съвършената хармония между изтънченост и комфорт, балансирани от неутралността на цвят CAPPADOCIA.

ДЕТСКАТА СТАЯ СЪЩО ЗАСЛУЖАВА СТИЛ...

Най-важната стая у дома – определено заслужава жизнерадостен стил, за да предразполага към игра! За много светлина, уют и място за игра ще предложим детска стая в КОНТЕМПОРАРИ СТИЛ с подчертано слънчево настроение в цвят SERENGETTI!

Детската стая в НЕОКЛАСИЧЕСКИ СТИЛ ще грабне, търсещите дискретна и много фина красота, подчертана от стилния цвят PETRA.

ПОСЛЕДВАЙ СТИЛА СЪС SPIRIT ADVENTURE COLOURS

Следвай ни, защото в следващите дни идваме с много полезни съвети и идеи как да превърнеш своето жилище в истински впечатляващ стилен и модерен дом с...

6 НЕПРЕХОДНИ ЦВЯТА. 6 ИКОНИЧНИ СТИЛА!

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм