Spirit_Icons_09_ArrowLeft

СПАЛНЯТА ТИ ЗАСЛУЖАВА 6 ЗА СТИЛ!

19 November 2020г.

Избери своя със Spirit Adventure Colours!

Свикнали сме да казваме, че по утрото се познава и денят. Ние ще перифразираме – по нощта се познават и утрото и денят! Така е, защото пълноценната почивка и комфорт през нощта ни зареждат с енергия и оптимизъм, с които да започнем и деня... Спалнята е онова кътче у дома, на което е отредена ролята да ни потапя в спокойствие след напрегнатия ритъм на деня!

Затова е много важно да се погрижим за интериора в спалнята – не просто с прибързан и спонтанен избор на мебели, а с грижовно и цялостно отношение към СТИЛА... Защото спалнята ни заслужава това!

Представяме ти 2 иконични интериорни стила в 2 непреходни Adventure цвята! Предизвикваме те да избереш този стил, който най-много ти подхожда и да го пресъздадеш у дома с препоръките на дизайнера и готовите цветове  Spirit Adventure Colours!

СПАЛНЯ В СВЕЖ МИНИМАЛИСТИЧЕН СТИЛ С ЦВЯТ CORFU

МИНИМАЛИСТИЧНИЯТ СТИЛ се отличава със своето семпло и натурално излъчване, създаващо максимум простор и комфорт за пълноценна почивка през нощта! Ако търсиш именно това – последвай интериорните ни съвети и създай спалнята, която заслужава 6 за стил:

МЕБЕЛИТЕ

Характерни за този стил са изчистените правоъгълни обеми и метални елементи в черно при мебелите! Подходи внимателно към избора им – и заложи на естествените материали и семплите форми. Важно е да се съобразиш с особеностите на помещението и да избереш мебели, които дават нужния комфорт, но същевременно оставят и простор!

ЦВЕТЪТ

Създай баланс в помещението с избора на цвят. Омекоти излъчването на  черните детайли в интериора, като  заложиш на изненадващо свеж цвят: нашето предложение е цвят CORFU от серията готови цветове Spirit Adventure Colours, разбира се!

ДЕКОРАТИВНИТЕ ДЕТАЙЛИ

За финал – може да добавиш текстилни и декоративни детайли, с които ще се постигне и необходимата доза уют за перфектния МИНИМАЛИСТИЧЕН СТИЛ НА ТВОЯТА СПАЛНЯ!

СПАЛНЯ В МОДЕРЕН БОХО СТИЛ С ЦВЯТ ROSE VALLEY

Модерният БОХО СТИЛ е идеалното интериорно решение за търсещите баланс между деликатна романтика и естествена свежест в спалнята! Виж съветите ни как с лекота да създадеш мечтаната спалня:

МЕБЕЛИТЕ

Избери мебели в меки дървесни тонове – именно това ще послужи за основа на интериора.

ЦВЕТЪТ

Подчертай усещането за хармония и релакс с деликатен и романтичен цвят – препоръчваме ти цвят Rose Valley от серията готови цветове Spirit Adventure Colours!

ДЕКОРАТИВНИТЕ ДЕТАЙЛИ

А накрая добави мек текстил и декорация – максимално вдъхновени от природата! И хармоничната и романтична спалня в Модерен Бохо стил те очаква за заслужена почивка!

Който и стил да избереш – със сигурност ще постигнеш отлични резултати с готовите цветове Spirit Adventure Colours – лесни за почистване, с отлична покривност и в 6 нови вдъхновяващи и непреходни цвята!

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм