Spirit_Icons_09_ArrowLeft

ДНЕВНА В СТИЛЕН ЦВЯТ И ИКОНИЧЕН СТИЛ!

20 November 2020г.

Избери своя със Spirit Adventure Colours

Дневната е визитката, лицето и центърът на дома! Това е мястото, което събира цялото семейство, за да прекараме ценно време заедно и да посрещнем гостите си в уюта на дома… Затова интериорът в дневната заслужава внимание, отделено време и старание, за да изградим пространството така, че да носи желания комфорт и необходимата хармония.

И тук идва ролята на СТИЛА – “тайната магия”, която ще ни помогне на постигнем всичко това... Защото домът ни заслужава 6 за стил!

Spirit Adventure Colours и интериорният дизайнер Миглена Стумбова са тук, за да ти помогнат в тази стилистична задача с 2 иконични интериорни стила за дневната и  2 стилни Adventure цвята!

Изборът е твой – харесай стил и го претвори в своя дом със съветите на дизайнера и готовите цветове на Spirit Adventure Colours!

ДНЕВНА В ИЗЧИСТЕН МОДЕРЕН СТИЛ И ЦВЯТ GOBI

Модерният градски стил е отражение на модерния градски човек – търсещ баланс в динамиката и хармония в детайлите! Ако това си ти – не се колебай да последваш съветите и бързо да постигнеш перфектната хармония между изчистени семпли линии и отпускащ комфорт в твоят дом!

МЕБЕЛИТЕ

За да постигнеш тази съвършена комбинация, започваме с най-важното – залагаме изцяло на линейното оформление при  избора на обзавеждане. Мебелите трябва да допринасят за личния ти комфорт, като е добре подборът да включва дамаски с неутрален и модерен цвят.

ДЕКОРАТИВНИТЕ ДЕТАЙЛИ

Разбира се, ще трябва да добавиш и нотка уют в помещението. Затова се погрижи дневната да има и нужния акцент, който внася желаното усещане за топлота и близост – например стенна камина с модерен изчистен дизайн! За финал аранжирай дневната с декоративен текстил в сходен с мебелите неутрален цвят.

ЦВЕТЪТ

Цветът за стените е финалният детайл, с който да завършиш усещането за изчистена красота и хармония. Нашето предложение e земен и топъл цвят GOBI от серията готови цветове Spirit Adventure Colours!

И сме готови със… съвършената градска дневна в унисон със стила на модерния човек!

ДНЕВНА В ТРАДИЦИОНЕН СТИЛ И ЦВЯТ CAPPADOCIA

Ако в ежедневието си най-много цениш финия и деликатен баланс между елегантност и уют, то непреходната визия на традиционния стил ще подхожда и на твоя дом!

Следвай стъпките и съветите и го постигни лесно и с финес в своята дневна:

МЕБЕЛИТЕ

В избора на мебели за дневната заложи на  мекотата и удобството им, а за цветовете – избери мебели в плътни тъмни цветове като тъмнокафяво в комбинация с всички топли нюанси на крем и беж.

ДЕКОРАТИВНИТЕ ДЕТАЙЛИ

Декоративните детайли в интериора като килими и възглавнички ще внесат допълнителна текстура и мекота – използвай естествени материи като вълна, памук или лен!

ЦВЕТЪТ

Характерният почерк на традиционния стил е в неутралните цветове и нюанси, даващи допълнителен простор на всяко помещение. Ето защо за стените препоръчваме балансирания и неутрален цвят Cappadocia от серията готови цветове Spirit Adventure Colours.

Една непреходна дневна в традиционен стил, която те очаква за уютни дни и топли вечери.

Без значение кой стил си избрал – със сигурност те очакват отлични резултати с готовите цветове Spirit Adventure Colours – лесни за почистване, с отлична покривност и в 6 нови вдъхновяващи и непреходни цвята!

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм