Spirit_Icons_09_ArrowLeft

ДЕТСКАТА СЪЩО ЗАСЛУЖАВА ОТЛИЧИМ СТИЛ!

20 November 2020г.

Избери своя със Spirit Adventure Colours!

Защо детската стая е най-специалното пространство у дома? Защото това е мястото, където растат нашите деца!

A стане ли дума за деца – ясно е – детската няма да е просто помещение за спане… Тя е много повече – място за игра, място където детето ни развива своята творческа страна, място за фантазия и много радост! Съмнение няма, че тази стая е по-специална и като такава заслужава да изглежда подобава!

Знаем, че всяко малко момиче или момче много би се радвало на пъстри детайли в своята стая... Но понякога в желанието си да доставим повече радост и съвсем без да искаме – можем да превърнем детската в нехармонично пространство с твърде много акценти и цветове!

Ето защо е важно – с много грижа и внимание – да помислим за стила, в който ще обзаведем това пространство! Защото всяко дете заслужава стилна стая, която истински да го радва!

За помогнем в тази отговорна задача избрахме за детската стая 2 впечатляващи интериорни стила и два хармонични Adventure цвята! Избери своя предпочитан стил и създай детска стая – мечта със съветите на дизайнера и готовите цветове Spirit Adventure Colours!

ДЕТСКА В КОНТЕМПОРАРИ СТИЛ И ЦВЯТ SERENGETI

В детската стая няма място за преструвки – тя е място само за най-съкровени милувки! Затова и претенциозният лукс не ѝ отива. За сметка на това са необходими модерност, хармония и уют – именно такава трябва да е една детска стая. За такъв интериор в най-важната стая у дома – нашият дизайнер съветва да се довериш на Контемпорари стилa!

Следвай съветите и създай с лекота най-специалната стая у дома:

МЕБЕЛИТЕ

Една от характерните особености на този интериорен стил е балансът между достъпност, удобство и достатъчно светлина. Избери мебели в изчистени линии и бял цвят,  като се постарай да оставиш и достатъчно простор за игри.

ДЕКОРАТИВНИТЕ ДЕТАЙЛИ

За жизнерадостно настроение и баланс добави пухкав и цветен текстил, мек килим и разноцветни акцентни!

ЦВЕТЪТ

Добави усещане за повече светлина и топлина с нежни и пастелни тонове за стените. Цвят SERENGETI от серията готови цветове Spirit Adventure Colours ще придаде желаното топло и слънчево усещане в стаята на твоето дете!

ДЕТСКА В НЕОКЛАСИЧЕСКИ СТИЛ И ЦВЯТ PETRA

Ако се колебаеш между класическия дизайн и съвременния уют за детската стая – заложи на Неокласическия стил! Няма да съжаляваш, защото този стил адаптира изяществото на класическия интериор към съвременните изисквания и тенденции.

МЕБЕЛИТЕ

В основата на Неокласическия стил e качеството – не се колебай и заложи на стилни и комфортни детски мебели – и нека да са от естествени материи и материали.

ДЕКОРАТИВНИТЕ ДЕТАЙЛИ

Неокласическият стил обича и играта на контрастите. Заложи на декоративни елементи в контрастен на мебелите цвят!

ЦВЕТЪТ

За да подчертаеш спокойния и сдържан дух на интериора, избери неутрален, но и стилен цвят за стените. Нашето предложение е цвят PETRA от серията готови цветове Spirit Adventure Colours – изящен и без излишна претенциозност – идеален завършек на детска стая – мечта!

Без значение кой стил си избрал – със сигурност те очакват отлични резултати с готовите цветове Spirit Adventure Colours – лесни за почистване, с отлична покривност и в 6 нови вдъхновяващи и непреходни цвята!

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм