Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Тагове

С NATURA стил арт стена и perfect match декорация ДОБАВИ ДИЗАЙНЕРСКИ СТИЛ И ПОЧЕРК У ДОМА!

18 November 2021г.

ДОБАВИ ДИЗАЙНЕРСКИ СТИЛ И ПОЧЕРК У ДОМА!
С NATURA стил арт стена и perfect match декорация

Домът е много повече от място с обичайна функционалност и стилистична еднообразност. Това е  уникално място, което като огледало отразява нашата персоналност и характерна индивидуалност – помага ни да се чувстваме в хармония с нас самите и обкръжаващия ни свят. А ако “хармония” , “усещане за релакс” и “близост до природата” са неизменна част от вас и ви помагат да се чувствате в перфектен баланс,  ние имаме перфектното решение за вас!

СЪЗДАЙТЕ УСЕЩАНЕ ЗА БАЛАНС С NATURA СТИЛ У ДОМА
Усещането за природа e това, което ни помага да се отпуснем и да релаксираме пълноценно... А ако пренесем това усещане и у дома, ще можем да се наслаждаваме и да презареждаме всеки ден – в спокойна, хармонична, но и подчертано стилна среда!

Със Spirit BOX лесно и бързо можете да създадете акцентна арт стена в стил NATURA, а ако допълните  своя стил с перфектно акомпаниращи му детайли, ще получите завършено и хармонично излъчване у дома!

PERFECT MATCH С NATURA СТИЛ
Тюркоазената основа в цвят Maldives на Spirit Adventure Colours и NATURA шаблонът – житни класове –  са перфектният акцент и база за разгръщане на интериор със собствен характер, но и с подчертано усещане за спокойствие, хармония и природен заряд. За да подсилите желаното природно излъчване у дома, акомпанирайте арт-стената в стил NATURA с:

  • мебели от дърво. Балансирайте арт стената с изчистен и семпъл дизайн на мебелите и цвят в ненатрапчив светъл дървесен нюанс.
  • тъкани от меки естествени материи като лен и памук. Заложете на земните тонове.
  • Декоративни детайли, вдъхновени от природата. Можете да експериментирате с различни ефектни сухи цветя или екзотичната и много trendy – пампаска трева.

ИДЕИ ЗА NATURA КЪТ И В ТВОЯ ДОМ

ЗА УСПЕШЕН ДЕН
Една нова и свежата стена в стил NATURA ще ви помогне да разчупите и разнообразите home-office рутината, балансирайки между ефективната работа и пълноценни и релаксиращи кафе паузи с  “гледка”.

ЗА СПОКОЙНА ВЕЧЕР
Създайте си лятно и топло усещане у дома – дори и през мразовитите зимни месеци с един специален NATURA RELAX КЪТ. Към ефектната NATURA стена добавете плетена люлка или удобно релакс кресло, акомпанирайте с килим с естествена визия и се отдайте на почивка в уюта на собствения дом!

ЗА ЛЕКА НОЩ
Акцентна стена в Natura Стил за спалнята е повече от добра идея за успокояване след динамиката на деня и потъване в сладки и спокойни сънища!

Виж и вземи своя SPIRIT BOX – стил NATURA СТИЛ ТУК!

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм