Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Тагове

СЪС SPIRIT BOX В СТИЛ FLORA ПОКАНETE ЛЯТОТО У ДОМА!

29 November 2021г.

Всички ценим усещането за уют и спокойствие, които ни дава домът. Но, ако трябва да сме честни – в мечтите ни лятото с неговата романтика и екзотика винаги заема един специален кът. И ако си задвате въпроса дали случайно не може да се открие пресечна точка – ние имаме положителен отговор на въпроса и той е SPIRIT BOX – стил FLORA!

ПОКАНETE ЛЯТОТО С FLORA СТИЛ У ДОМА
Не можем да спрем времето в любимия сезон, но пък можем да запазим и пренесем духа му у дома, за да релаксираме в една зареждаща с красотата и лятното си настроение среда. Вече можете да сбъднете мечтата за несвършващо лято с лекота и да се наслаждавате на духа му в комфорта и уюта на собствения си дом!

Вдъхновени от ведрата екзотика и деликатна романтика на лятото, създадохме Spirit BOX в стил FLORA, с която лесно можете да създадете своята акцентна арт стена и да настаните лятото по  впечатляващо красив начин у дома! Завършете чувството за интериорно лято, като допълните FLORA стила с подходящите акценти и се насладете на своя нов романтичен кът.

ТОП СТИЛНИ КОМБИНАЦИИ С FLORA СТИЛ
Романтичната и нежна основа в цвят ROSE VALLEY на Spirit Adventure Colours и FLORA шаблонът с екзотични и обемни листа в съчетание на прасковен нюанс и освежаващо бяло  –  са създадени да внесат усещане за топлина и лятна романтика във всеки интериор и да ви заредят с чувство за безгрижие и спокойствие.

За да изпъкне вашата флорална арт стена – допълнете и съчетайте FLORA стила с подходящи интериорни детайли и решения:

  • Неутралните тонове акомпанират по елегантен и фин начин на романтичния FLORA стил, помагайки му да изпъкне и разкрие своята красота.
  • Памучните и ленени тъкани допълват усещането на природна естетика с деликатен и ненатрапчив заряд.
  • Мебелите в бял или дървесен цвят ще завършват стилния облик на интериора, в който акцент е стил

3 НЕЖНИ ИДЕИ ЗА FLORA КЪТ У ДОМА

ТВОЯТ BEAUTY  КЪТ
Позитивният и романтичен заряд на арт-стената в стил FLORA  e съвършеният акцент за вашия личен дамски кът - ще ви помогне да стартирате и завършвате дневната рутина с позитивна и нежна енергия – какво по-хубаво от това?

НЕЙНИЯТ GIRLISH КЪТ
Нежната FLORA стена e най-добрата основа за балансирана приказна среда в стаята на  Вашата малка “принцеса” у дома. Заложете на ефектни, но стилни акценти като артистично дървено легло и меки текстури в неутрални цветове, за да завършите FLORA интериора в детската стая впечатляващо! 

ВАШИЯТ FAMILY КЪТ
Заложете на акцентна арт-стена в стила FLORA, ако искате да подсилите усещането за спокойна и свежа семейна атмосфера край масата. Хармонизирайте с мебели в дървесен цвят и естествена дамаска и се наслаждавайте на семейните моменти в красива и романтична среда!

Виж и вземи своя SPIRIT BOX – FLORA СТИЛ ТУК

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм