Spirit_Icons_09_ArrowLeft

Тагове

с HEXA стил арт стена УСЕЩАНЕ ЗА ТОПЛИНА И МОДЕРНОСТ У ДОМА!

09 December 2021г.

Свежата промяна у дома e вдъхновяващо и зареждащо решение по всяко време на годината! A защо не и през зимата?

Ако желаете да внесете усещане за допълнителна топлина в дома, но същевременно не искате да “изневерите” на модерния си градски стил  - SPIRIT BOX има точното решение за вас – HEXA СТИЛ.

СЪЗДАЙТЕ УСЕЩАНЕ ЗА ТОПЛИНА И МОДЕРЕН СТИЛ С HEXA СТЕНА У ДОМА!
Съчетанието на модерен интериор с подчертано градско и елегантно излъчване и trendy елементи, инспирирани от природата, но носещи своя уникален art заряд, е напълно постижимо дори и без дизайн “отряд”! Доверете се на Spirit BOX за акцентна арт стена в модерния стил HEXA, а с нашите интериорни съвети ще постигнете с лекота впечатляващ интериор със завършен стил.

С КАКВО ДА СЪЧЕТАЕМ  HEXA СТИЛA
Безупречно бялата основа на стил HEXA ви дава възможност за изключително арт разчупване на интериора с HEXA шаблона -  топложълти “пчелни кутийки” в цвят Antelope Canyon от Adventure Colours. Универсалната шестоъгълна форма ще ви позволи да експериментирате с различни фигури по вашата уникална арт стена в стил HEXA.

Акомпанирайте по стилен и ефектен начин HEXA стила, за да се наслаждавате на своето обновено пространство с дизайн почерк у дома:

  • Мебели от кожа в “конячен” оранжево-кафяв нюанс ще “подгреят” допълнително излъчването на меките тонове от стената
  • Потърсете и контраст в сивата и черна гама – добро решение е естественият камък, керамика или опушено стъкло, както и матираните метални повърхности, които ще подчертаят яркия и топъл цвят на стената
  • Допълнете с текстил в кафяви и сиви нюанси

ИДЕИ ЗА HEXA SPOT И В ТВОЯ ДОМ

КАФЕ ПАУЗА С HEXA СТИЛ
Една нова стена в стил HEXA и лека декорация са достатъчни да обособите coffee кът у дома и да релаксирате с ароматно кафе в ръка! Към своята HEXA стена добавете стилна ниска масичка от черен метал и акомпанирайте с кожено кресло в кафява или сива гама.

TV TIME С HEXA СТИЛ
Телевизорът често събира всичко у дома за уютна филм “сесия”. Придайте на TV къта си оригинална и модерна арт визия с HEXA стила. Акомпанирайте топлите тонове на стената с минималистична ТВ конзола в тъмен нюанс и завършете с топло осветление за вашата ambiance ТВ среда.

КНИЖЕН КЪТ С HEXA СТИЛ
Обособете свое място за четене с акцентна HEXA стена и се насладете на безгрижни моменти у дома! Допълнете своя книжен кът със стоящо  осветително тяло със златисти елементи  - това ще увеличи усещането за топлина и по елегантен начин ще акомпанира изображението на стената. Завършете стила с удобен стол – кресло  и се отдайте на любимото занимание.

Виж и вземи своя SPIRIT BOX – HEXA СТИЛ ТУК

 Разгледай Подобни

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм